Karsprængning CPH

ved Birgit Lawaetz

​Sygeplejerske med Speciale indenfor Karsprængninger og Åreknuder.

Jeg har været chefsygeplejerske og med til at starte og opbygge Åreknudeklinikkerne, og arbejdet med karsprængniger i 17 år.
Har derfor stor erfaring med behandling af alle typer af karsprængninger.
Arbejder sammen med anerkendte speciallæger i karkirurgi og hudsygdomme.

Stina Lindgren

Fra 1.8.20 udvider vi vores team og har fornøjelsen af at have ansat
klinkchef Stina Lindgren. Stina skal lave behandlinger med Dermapen/microneedling, mikrosklerosering samt laser/IPL.

Stina er uddannet sygeplejerske og har mange års ledelses erfaring samt klinisk erfaring, fra b.la. specialerne dermatologi , plastikkirurg, kosmetiske speciallæge klinikker , intensivafdeling samt kardiologi .
Stina kommer seneste fra en stilling som master certificeret DermapenTM behandler. Stina har været landechef for Dermapen TM/microneedling, og har i den forbindelse været ansvarlig for det danske marked med særlig fokus på behandling, uddannelse og certificering af læger og sygeplejersker i Dermapen TM/microneedling.

“Det er med stor glæde jeg er blevet en del af Birgit Lawaetz klinkteam på karsprængning CPH. Jeg har altid haft stor respekt for Birgits store vide på området hendes passioneret drive og profesionelle tilgang til behandlingerne, og ikke mindst hendes meget tilfredse kunder og deres flotte resultater af behandlingerne som tilbydes på klinikken. Jeg ser meget frem til samarbejdet og at kunne bidrage med min erfaring.”

Jonathan Lawaetz

Jonathan Lawaetz er uddannet læge og er aktuelt igang med at lave Ph.D. på Rigshospitalet inden for karkirurgi og træning og uddannelse af nye kirurger. Jonathan har arbejdet med åreknuder og karssprængninger i over 6 år og har erfaring med behandling af alle typer karsprængninger. Jonathan arbejder oftest sen eftermiddag samt weekender.

Klinikken åbner fra den 06/04-21

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen på klinikken.

Forudsætningen for at vi kan konsultere og behandle dig, skal du kunne fremvise en gældende negativ test, som er foretaget indenfor 72 timer inden din aftalte tid hos Karsprængning CPH.

Klinikken følger altid Sundhedsstyrelsen anbefalinger. 

Med venlig hilsen
Karsprængning CPH

Call Now Button
Vi er flyttet i nye lokaler: Østbanegade 17, 2100 København Ø
+