DERMAPEN/­MICRONEEDLING

– Book en tid nu

DERMAPEN/­MICRONEEDLING

Microneedling/­dermapen tm

Microneedling er en af de mest innovative og effektive behandlinger, som hjælper med at forbedre hudens struktur og giver et fantastisk resultat. På Karsprængning CPH anvender vi Dermapen TM som medicinsk udstyr til at udføre behandlingen af microneedling. Karspængning Cph tilbyder forskellige typer af behandlingsbehov i ansigtet og kroppen fx. Glow til tør, træt og livløs hud, akne, uren hud, collagen stimulering, uens hudtone, ar, fine linjer, forstørret porer, opstramning, og strækmærker.

Ved en microneedling/Dermapen behandling anvendes 16 sterile små nåle der laver små mikrokanaler i hudens overfalde. Når Dermapennen bevæges hen over hudens stimuleres ny produktion af naturligt kollagen, samtidig med at der skabes mikrokanaler i huden. Kanalerne øger hudens evne til at optage næringsstoffer og fugt. Dermed sikres et effektivt optag af behandlingsprodukterne dybt nede i huden ligesom hudens produktion af naturlige komponenter øges. Hudens struktur forbedres og forynges, både hvad angår det øverste hudlag og dybere nede i huden.

Under Microneedling/Dermapen konsultationen vurderer vores sygeplejerske din hud, og vil i den forbindelse anbefale dig en individuelt tilpasset behandlingsplan. Behandlingen med Derrmapen kan foretages samme dag som konsultationen finder sted.

1. konsultation og behandling tager sammenlagt ca. 1 ½ time. De efterfølgende behandlinger tager ca. 1 time. Under behandlingen varer selve microneedlingen isoleret ca. 10 min alt efter området størrelse, og mærkes som en let prikken og smerter niveauet er minimalt.

Du vil efter behandlingen kunne tage direkte på job. Der er meget begrænset rødme at se umiddelbart efter behandlingen.

Alle behandlinger bliver afsluttet med et rødmedæmpende produkt DP Dermaceuticals Cover Recover.

Dermapen behandlingen udføres nøje efter en evidensbaseret Dermapen og DP Dermaceuticals protokol.

Produkterne DP Dermaceuticals der anvendes under behandlingen, er udviklet specifikt til anvendelse i forbindelse med Microneedling/Dermapen behandlingen. Produkterne anbefales at anvende mellem behandlingerne for at opnå det optimale resultat.

Behandlingen består grundlæggende for alle behandlinger af en afrensning, exfoliering, micronnedlingen med Dermapen (herunder specifikke DP dermaceuticals produkter til den enkelte der vurderes ved konsultationen), Hyla Active TM 3D MASK lymfedrænage teknink med mySSS Roller, Vitamin Rich Repair og afsluttende med Cover Recover produkt.

Priser

 • Mindre områder
  1.500 kr.
  (øjne, mund, hals, hænder etc.)
 • Helt ansigt
  2.200 kr.
 • Ansigt + hals
  2.500 kr.
 • Ansigt + hals + bryst
  3.000 kr.

Bestil tid til gratis forundersøgelse

Ring på 53 88 14 04 eller følg linket for tidsbestilling til gratis forundersøgelse, hvor vi vurderer din hud, og vurderer hvilken behandling der er bedst for dig.

Kontakt os

Karsprængning CPH er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og vi er alle sundhedsfaglige personer der er godkendt hos Styrelsen for patientsikkerhed. Du er derfor i trygge hænder hos os, vi overholder alle krav og har mange års erfaring.