Rejuvenation, – Hudforyngelse og behandling med IPL.

Med IPL Photorejuvenation kan man behandle en række milde hudproblemer, såsom blodsprængninger, rosacea og solskader i form af brune pletter. IPL fremmer også dannelsen af kollagen i huden, hvorfor behandlingen giver en mild opstramning af huden og får porrer til at trække sig sammen.

Hvad er IPL Photorejuvenation?

IPL står for ”Intense Pulsed Light”. Det vil sige en lysstråle ladet med energi, der passerer gennem huden og rammer de farvede strukturer, enten i huden eller i de små blodkar. Strukturerne går til grunde og fjernes af kroppen. Huden får herved en mere jævn og ensartet tone. Huden bevares intakt, da lyset ikke rammer overfladen på huden.

Eventuelle talgkirtler vil samtidig blive mindre, da de ofte ligger i samme område. IPL er en behandling, som udover at fjerne uønskede karsprængninger og solskader, stimulerer produktionen af kollagen og de elastiske fibre i huden. Porrer og mindre ujævnheder vil derfor mindskes.

Hvor på kroppen kan hudforyngelse og IPL Photorejuvenation anvendes?

Hudforyngelse kan behandles over hele kroppen. Det mest almindelige er dog ansigt, hals, bryst, hænder og arme. Det er vigtigt at man ikke har fået sol eller solarie minimum fire uger inden behandlingen. Dette gælder også selvbruner, da den mørkere farve vil forringe resultatet.

Hvordan foregår behandlingen med IPL?

Før behandlingen tages der billeder af det pågældende sted. Billederne opbevares sikkert i journalen.

Der påsmøres herefter en farvefri og kølig gel på huden, for at optimere kontakten mellem prisme og hud. Under behandlingen

 • Før behandlingen

  For at blive behandlet skal du først til en forundersøgelse hvor du vil få grundig både skriftlig og mundtlig information. Du kan herefter blive behandlet når du har haft fornødne betænkningstid, eventuelt samme dag, hvis du ønsker det.

  Prisen afhænger af omfanget af området og hvor på kroppen det sidder.

 • Efter behandlingen

  Efter behandlingen kan huden føles varm og der kan optræde let rødme i 1-2 døgn. Almindeligvis får man ikke yderligere gener. Pigmentpletter vil de første dage blive mørkere. Herefter vil de blive mere overfladiske og efterhånden falder det brune af. Man bør ikke udsætte huden for sol uden solfaktor 30+ de første to uger efter behandlingen.

 • Komplikationer

  Behandlingen med IPL har en lav risiko for komplikationer.
  Det er dog altid en balance at give lige præcis den rette mængde energi, og i få tilfælde kan huden føles forbrændt, blive rød og let hævet. Generne kan afhjælpes med en ispose eller kølende gel. Ved større gener, kan en creme med binyrebarkhormon benyttes, efter aftale med læge.

  I sjældne tilfælde kan der forekomme en egentlig forbrænding der medfører et sår. Dette kan medføre en midlertidig afblegning af huden, der kan vare i nogle måneder, afhængigt af omfanget. Det er yderst sjældent at denne afblegning bliver permanent.

Forventninger til behandlingen

Vi er alle forskellige og responderer forskelligt på behandlingen. Der gives derfor ikke garanti for at solskaderne eller karsprængningerne forsvinder fuldstændig. Det mest almindelige er at man behandler med en serie på 2-6 sessioner, med ca. 4-6 ugers mellemrum. Undervejs vil man se en gradvis forbedring, og forandringerne sker allerede efter få dage.​

Karsprængninger og solskaderne kan godt komme igen, da der er forskellige faktorer der er årsag til dem. Hvis det skyldes sygdom, vil det ofte være nødvendigt at gentage behandlingen med 1-2 års mellemrum.

Skyldes det solen, kan dette afhjælpes ved at beskytte huden med en solfaktor.

Bestil tid nu

Klik på knappen og book en tid med det samme online. Har du nogle spørgsmål til vores behandlinger er du også velkommen til at udfylde formularen nedenfor eller ringe til os på 53 88 14 04

Se eksempler på resultater

Priser

 • Forundersøgelse
  0 kr
  Vores forundersøgelser er altid gratis og tager ca. 10 minutter. Forundersøgelserne foregår fortrinsvis torsdage.
 • Mikrosklerosering
  2000 kr.
  Behandling på ben i 30 minutter
 • Øvrige behandlinger
  Pris aftales ved forundersøgelsen.

Telefontider

 • Mandag
  09:00 – 16:00
 • Tirsdag
  09:00 – 16:00
 • Onsdag
  09:00 – 16:00
 • Torsdag
  09:00 – 16:00
 • Fredag
  09:00 – 16:00

Karsprængning CPH

ved Birgit Lawaetz

​Sygeplejerske med Speciale indenfor Karsprængninger og Åreknuder.

Jeg har været chefsygeplejerske og med til at starte og opbygge Åreknudeklinikkerne, og arbejdet med karsprængniger i 17 år.
Har derfor stor erfaring med behandling af alle typer af karsprængninger.
Arbejder sammen med anerkendte speciallæger i karkirurgi og hudsygdomme.

Har desuden arbejdet med forskning og udvikling inden for forskellige behandlingsmetoder af åreknuder.

Er startet som selvstændig i Karsprængning Cph den 1 september 2015.​

Kontakt os

Klinikken åbner fra den 06/04-21

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen på klinikken.

Forudsætningen for at vi kan konsultere og behandle dig, skal du kunne fremvise en gældende negativ test, som er foretaget indenfor 72 timer inden din aftalte tid hos Karsprængning CPH.

Klinikken følger altid Sundhedsstyrelsen anbefalinger. 

Med venlig hilsen
Karsprængning CPH

Call Now Button
Vi er flyttet i nye lokaler: Østbanegade 17, 2100 København Ø
+