HUDFORYNGELSE

– Bestil en tid online

HUDFORYNGELSE

REJUVENATION, – HUDFORYNGELSE OG BEHANDLING MED IPL.

Med IPL Photorejuvenation kan man behandle en række milde hudproblemer, såsom blodsprængninger, rosacea og solskader i form af brune pletter. IPL fremmer også dannelsen af kollagen i huden, hvorfor behandlingen giver en mild opstramning af huden og får porrer til at trække sig sammen.

HVAD ER IPL PHOTOREJUVENATION?

IPL står for ”Intense Pulsed Light”. Det vil sige en lysstråle ladet med energi, der passerer gennem huden og rammer de farvede strukturer, enten i huden eller i de små blodkar. Strukturerne går til grunde og fjernes af kroppen. Huden får herved en mere jævn og ensartet tone. Huden bevares intakt, da lyset ikke rammer overfladen på huden.

Eventuelle talgkirtler vil samtidig blive mindre, da de ofte ligger i samme område. IPL er en behandling, som udover at fjerne uønskede karsprængninger og solskader, stimulerer produktionen af kollagen og de elastiske fibre i huden. Porrer og mindre ujævnheder vil derfor mindskes.

HVOR PÅ KROPPEN KAN HUDFORYNGELSE OG IPL PHOTOREJUVENATION ANVENDES?

Hudforyngelse kan behandles over hele kroppen. Det mest almindelige er dog ansigt, hals, bryst, hænder og arme. Det er vigtigt at man ikke har fået sol eller solarie minimum fire uger inden behandlingen. Dette gælder også selvbruner, da den mørkere farve vil forringe resultatet.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN MED IPL?

Før behandlingen tages der billeder af det pågældende sted. Billederne opbevares sikkert i journalen.

Der påsmøres herefter en farvefri og kølig gel på huden, for at optimere kontakten mellem prisme og hud. Under behandlingen

Forventninger til behandlingen

Vi er alle forskellige og responderer forskelligt på behandlingen. Der gives derfor ikke garanti for at solskaderne eller karsprængningerne forsvinder fuldstændig. Det mest almindelige er at man behandler med en serie på 2-6 sessioner, med ca. 4-6 ugers mellemrum. Undervejs vil man se en gradvis forbedring, og forandringerne sker allerede efter få dage.

Karsprængninger og solskaderne kan godt komme igen, da der er forskellige faktorer der er årsag til dem. Hvis det skyldes sygdom, vil det ofte være nødvendigt at gentage behandlingen med 1-2 års mellemrum.

Skyldes det solen, kan dette afhjælpes ved at beskytte huden med en solfaktor.

Priser

 • Hele ansigtet
  1.900 kr.
 • Næse og kinder
  1.300 kr.
 • Laser enkelte kar
  1.000 kr.
 • Hænder (2x500kr)
  1.000 kr.

Bestil tid til gratis forundersøgelse

Ring på 53 88 14 04 eller følg linket for tidsbestilling til gratis forundersøgelse, hvor vi vurderer din hud, og vurderer hvilken behandling der er bedst for dig.

FØR BEHANDLINGEN

For at blive behandlet skal du først til en forundersøgelse hvor du vil få grundig både skriftlig og mundtlig information. Du kan herefter blive behandlet når du har haft fornødne betænkningstid, eventuelt samme dag, hvis du ønsker det.

Prisen afhænger af omfanget af området og hvor på kroppen det sidder.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen kan huden føles varm og der kan optræde let rødme i 1-2 døgn. Almindeligvis får man ikke yderligere gener. Pigmentpletter vil de første dage blive mørkere. Herefter vil de blive mere overfladiske og efterhånden falder det brune af. Man bør ikke udsætte huden for sol uden solfaktor 30+ de første to uger efter behandlingen.

KOMPLIKATIONER

Behandlingen med IPL har en lav risiko for komplikationer.
Det er dog altid en balance at give lige præcis den rette mængde energi, og i få tilfælde kan huden føles forbrændt, blive rød og let hævet. Generne kan afhjælpes med en ispose eller kølende gel. Ved større gener, kan en creme med binyrebarkhormon benyttes, efter aftale med læge.

I sjældne tilfælde kan der forekomme en egentlig forbrænding der medfører et sår. Dette kan medføre en midlertidig afblegning af huden, der kan vare i nogle måneder, afhængigt af omfanget. Det er yderst sjældent at denne afblegning bliver permanent.

Kontakt os

Karsprængning CPH er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og vi er alle sundhedsfaglige personer der er godkendt hos Styrelsen for patientsikkerhed. Du er derfor i trygge hænder hos os, vi overholder alle krav og har mange års erfaring.