Fjernelse af kar­sprængninger

– Vi reducerer dine karsprængninger

Karsprængninger

Årsag og behandling

Karsprængninger eller karudvidelser er små trådlignende blodårer, som ligger helt overfladisk i huden. De kan optræde enkeltvis eller i større eller mindre områder, oftest i ansigtet, på næsen, kinder eller benene. Årsagen er ukendt, men der er en stor arvelig faktor, ligesom de kan optræde i forbindelse med åreknuder på benene. Man kan dog have karsprængninger uden at have åreknuder. Blodsprængninger i ansigtet, kan skyldes solskader eller sygdom, for eksempel rosacea.

Den nyeste teknologi

I vores klinik bruger vi de nyeste fremskridt inden for fjernelse af karsprængninger. Med den nyeste teknologi kan vi garantere en mere sikker, hurtigere og effektiv behandling af karsprængninger end førhen. Resultatet bliver også flottere og huden bliver mere ensartet.

Hvordan behandler man karsprængninger?

For at blive behandlet med Mikrosklerosering skal du først vurderes af en læge. Du skal derfor til en konsultation på klinikken, hvor vores Karkirurg vil vurdere dine kar og informere dig om behandlingsmulighederne. Da behandlingen er kosmetisk, er det pålagt fra sundhedsstyrelsen at der skal gå mindst 2 dage fra undersøgelsen, til man modtager behandlingen.

Har du karsprængninger i ansigtet, kan du få forundersøgelse og behandling samme dag efter du har fået information betænkningstid. Vil du høre mere om karsprængninger eller booke en tid så ring på telefon 53 88 14 04 eller benyt kontaktformularen.

Hvordan virker det?

De behandlede blodkar vil sædvanligvis forsvinde fuldstændig. Dog kan nogle af de behandlede kar delvist gendannes efter en længere periode, og enkelte tidligere dybereliggende kar kan blive synlige. Derfor kan det være nødvendigt med flere behandlinger. Typisk kan det samme sted blive behandlet mindst 2-5 gange, alt afhængig af behandlingsmetoden.

Læs mere om behandlings­metoder

Priser

 • Forundersøgelse
  0 kr.
  Vores forundersøgelser er altid gratis og tager ca. 10 minutter. Forundersøgelserne foregår fortrinsvis tirsdag eftermiddag.
 • Mikrosklerosering
  2.200 kr.
  Behandling på ben i 30 minutter

 • Øvrige behandlinger
  Pris aftales ved forundersøgelsen.

Bestil tid til gratis forundersøgelse

Ring på 53 88 14 04 eller følg linket for tidsbestilling til gratis forundersøgelse, hvor vi vurderer dine karsprængninger og din hud, og vurderer hvilken behandling der er bedst for dig.

Bivirkninger

Generelt set er der lav risiko for bivirkninger, hvilket oftest vil består i kortvarig smerte, hævelse, rødme, mørke små streger og evt. blå mærker i de behandlede områder. Smerte, rødme og hævelse forsvinder oftest hurtigt. Streger og blå mærker forsvinder inden for 2-3 måneder.

Effektiv fjernelse af karsprængninger

Har du karsprængninger på benene, næsen, kinder eller andre steder i ansigtet, skal du ikke være bange for at kontakte os og få en gratis forundersøgelse for fjernelse af karsprængninger. Kontakt os på telefon 53 88 14 04 eller benyt vores kontaktformular på siden her. Vi står klar til at hjælpe dig.

Efter behandlingen

Efter en behandling af karsprængninger skal man undgå sol i 4 uger eller bruge høj solfaktor. Derudover er det vigtigt, at man ikke fjerner og piller i eventuel skorpe. Sår skal have ro og mulighed for at hele.

Under forløbet med fjernelse af karsprængninger og op til en måned efter råder vi til, at dække de behandlede områder med en effektiv solbeskyttelse.

Kontakt os

Karsprængning CPH er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og vi er alle sundhedsfaglige personer der er godkendt hos Styrelsen for patientsikkerhed. Du er derfor i trygge hænder hos os, vi overholder alle krav og har mange års erfaring.