HÅRFJERNING

– Book en behandling online

HÅRFJERNING

HÅRFJERNING MED IPL

Både mænd og kvinder kan være generede af uønsket hårvækst både i ansigtet og på kroppen. Hårvæksten kan fjernes med både laser og IPL (Intense Pulse Light) og begge behandlinger er effektive, med få bivirkninger. Karsprængning CPH bruger IPL med en Lumenis M22. Det er en maskine der sender et pulserende lys ned og rammer det farvede melanin i hårsækken, der derved helt eller delvist ødelægges. Det er en sikker og skånsom behandling, der ikke er smertefuld.

Før behandlingen

Solbrun hud kan øge risikoen for pigmentforandringer/forbrænding. Huden skal derfor være så bleg som muligt. Du bør ikke have været i sollys i mindst 4 uger inden og 4 uger efter behandlingen. Dette gælder også solariesol, samt selvbruner. Hvis man alligevel er udsat for sollys, skal du konsekvent bruge solfaktor +50 det pågældende sted.

Behandlingen kræver at der er et hår nede i hårsækken. Derfor må man ikke fjerne hår med voks, hårfjerningsmiddel eller pincet, mindst 3 uger før behandlingen. Før behandlingen bedes du barbere de områderne der skal behandles, dog ikke inden første behandling, idet vi tager billeder, samt vurderer hårets beskaffenhed.

Behandlingen

Sygeplejersken tilfører ultralydsgel på området der skal behandles. Patienten udstyres med mørke solbriller for at beskytte øjnene mod det stærke lys.

IPL-teknikken indebærer at kontrollerede lyspulser sendes gennem et prisme ned til hårsækken. Det absorberede lys ødelægger hårsækken og dermed formindskes muligheden for at håret at vokser ud igen. Hårfjerningen foregår således non-invasivt, dvs. omkringliggende hud og væv ikke beskadiges. Du vil føle lettere swirp på huden og der vil være et kraftigt lysglimt. En del af hårene i hårsækken vil allerede nu løsne sig og de resterende vil løsne indenfor 2-3 uger.

Behandlingen gives normalt i en serie på 6 – 8 sessioner, for at sikre optimalt resultat.

Hvem kan ikke behandles

  • Lyse og grå hår kan ikke behandles
  • Behandlingen udføres ikke på gravide eller ammende
  • Hudtyper som er særligt mørke (afrikansk og indisk afstamning) bør ikke behandles, da der er øget risiko for forbrænding
  • Hud med sår eller anden beskadiget hud
  • Inficeret
  • Personer under 18 år må ikke behandles

Bestil tid til gratis forundersøgelse

Ring på 53 88 14 04 eller følg linket for tidsbestilling til gratis forundersøgelse, hvor vi vurderer din hud, og vurderer hvilken behandling der er bedst for dig.

Forventninger

Hvordan det behandlede område kommer til at se ud efter behandlingen, afhænger af behandlingens omfang samt patientens hudtype. Dog er bivirkninger sjældne og hvis de forekommer, er de af mindre karakter. Man kan opleve at huden er noget rød og hævet i det behandlede område, men disse forsvinder normalt efter nogle dage. De fleste går tilbage til deres normale aktiviteter lige efter behandlingen.

Der vil efter behandlingen kunne forventes ny hårvækst. Efter 6 – 8 behandlinger vil ca. 70-90% af hårene være forsvundet. Sædvanligvis gentages behandlingen efter 1-3 mdr, afhængigt af det område der skal behandles. Det skyldes hårets vækstcyklus og kun hår der er i et vækststadie kan behandles.

Da vi er forskellige og vores hårtæthed samt hårtyper ikke er ens, kan vi ikke give fuld garanti. Vi vil dog gøre vores bedste for at du bliver tilfreds.

Bivirkninger

I sjældne tilfælde kan der opstå pigmentforandringer. Disse vil forsvinde helt eller delvis over tid.

Der kan opstå forbrænding af det behandlede sted med små blæredannelser, det vil hele og forsvinde i løbet af nogle uger. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Karsprængning CPH er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og vi er alle sundhedsfaglige personer der er godkendt hos Styrelsen for patientsikkerhed. Du er derfor i trygge hænder hos os, vi overholder alle krav og har mange års erfaring.