PIGMENTPLETTER OG SOLSKADER

– Book en behandling online

PIGMENTPLETTER OG SOLSKADER

KARSPRÆNGNINGER OG SOLSKADER BEHANDLES

Karsprængninger og brune pletter kommer ofte med alderen og som følge af solen. Det er muligt at fjerne både blodsprængningerne og solskader på vores klinik med IPL og Laser.

Karsprængninger og solskader kan være genetiske eller fysiske

Karsprængninger i ansigtet og solskader er forandringer som vi behandler med laser og IPL. Effekten af behandlingen er afhængigt af type og årsag.

De små kar og godartede pletter kan være af genetisk oprindelse eller forårsagede af fysiske skader såsom solskader eller naturlig ældning af huden. De kan desuden opstå som følge af hormonforandriner, såsom graviditet og p-piller.

Før behandlingen skal vi sikre os at du tåler behandlingen og vi påbegynder derfor forløbet med en forundersøgelse.

Du kan læse mere om vores behandlinger her.

Ring og bestil tid til en konsultation

Hvis du har karsprængninger eller solskader, kan du bestille tid til en forundersøgelse. Du kan også kontakte os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores behandlinger.

Du kan ringe til os på telefon 53 88 14 04 eller skrive til os på info@karspraengningcph.dk.

Priser

  • Hele ansigtet
    1.900 kr.
  • Næse og kinder
    1.300 kr.
  • Laser enkelte kar
    1.000 kr.
  • Hænder (2x500kr)
    1.000 kr.

Bestil tid til gratis forundersøgelse

Ring på 53 88 14 04 eller følg linket for tidsbestilling til gratis forundersøgelse, hvor vi vurderer dine karsprængninger og din hud, og vurderer hvilken behandling der er bedst for dig.

Kontakt os

Karsprængning CPH er registreret hos Sundhedsstyrelsen, og vi er alle sundhedsfaglige personer der er godkendt hos Styrelsen for patientsikkerhed. Du er derfor i trygge hænder hos os, vi overholder alle krav og har mange års erfaring.